Steun ons en help Nederland vooruit

Theo Versteeg

Steunfractie

69 jaar

Paasloo

Over Theo:

Ik ben opgegroeid in Utrecht als de middelste van een gezin van negen kinderen. In 1975 ben ik met Antoinette getrouwd. Na verschillende omzwervingen zijn wij via Bilthoven, Montfoort en Houten in  2008 terecht gekomen in het buurtschap Paasloo in Steenwijkerland. Wij hebben drie kinderen die al lang het ouderlijk huis hebben verlaten en inmiddels een viertal kleinkinderen.

Onze gemeente is een prachtige gemeente om in te wonen. Volop ruimte en rust, het is hier echt genieten vergeleken bij de jachtige randstad. Sinds 2009 ben ik hier actief in de politiek voor D66, als burgerraadslid, raadslid en later als lijsttrekker.

Mijn hobby’s: lange wandelingen maken, tennissen. Verder lezen, tuinieren (met een knipoog), en veel vrijwilligers werk: belangenbehartiger bij Alzheimer Nederland, coördinator eigen kracht, organisatie nieuwjaarsreceptie namens ZME, toezicht houdende rol bij een netwerk voor ZZP’ers namens ZME. Betaald werk: trainingen geven over hoe om te gaan met conflicten (mediation).

Waarom D66?

D66 is de onderwijspartij. Dit spreekt mij aan omdat ik vind dat goed onderwijs zorgt voor eerlijke kansen en zo de sleutel is voor een betere samenleving. D66 staat voor een partij waarbij het op de eerste plaats om de inhoud gaat. D66 is een niet dogmatische partij die op een genuanceerde wijze met maatschappelijke uitdagingen omgaat. Belangrijk voor D66 en voor mij: openbaarheid van bestuur en als gemeente er voor zorgen dat iedereen mee doet, omdat iedereen er toe doet. Dat wil zeggen: goed werk, goed wonen en goede zorg. Ik vind het belangrijk dat D66 een partij is die zowel landelijk als lokaal verantwoordelijkheid neemt.

Mobiel: 06 – 20 61 81 59

Portefeuille: Zorg, Ruimtelijke Ordening, Economie

Meer van Theo Versteeg
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen
- Thé Lau