Steun ons en help Nederland vooruit

Over Harry:

In een dorpje nabij Emmen in Drenthe ben ik geboren. Daar heb ik mijn middelbare school gedaan. Hierna heb ik de Pedagogische Academie gedaan. Na mijn militaire dienst heb ik een paar jaar voor de klas gestaan. Op enig moment ben ik beleidsambtenaar geworden bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daardoor ben ik de IT ingerold. Uiteindelijk ben ik interim manager geworden en sinds 12 jaar doe ik dat als zelfstandige. In 2013 heb ik mijn bedrijfskunde studie afgerond in Twente.

Tegenwoordig werk ik veelvuldig in het hoger onderwijs waar ik help om de onderwijslogistiek te verbeteren door allerlei verbeterprogramma’s te leiden. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de stichting Duurzaam Steenwijkerland.

Al een aantal jaren ben ik getrouwd en heb drie kinderen en vier kleinkinderen. Onze zonen wonen respectievelijk in Sydney en Singapore. Onze dochter woont in de buurt van Arnhem. Mijn hobby’s zijn fotografie, speuren met honden en wandelen. Ik speel golf in Havelte.

Waarom D66?

Ik ben lid van D66 omdat ik geloof dat goed onderwijs één van de belangrijkste dingen in een het leven van een mens is. Minstens zo belangrijk is zorg voor de leefomgeving. Bewust leven op aarde met aandacht voor alles wat de aarde zo mooi maakt. Dat zijn belangrijke thema’s voor D66. Daarnaast ben ik ook lid omdat ik niet alles wat D66 als partij doet ok vindt. In plaats van aan de kant staan wil ik actief meepraten.

Mobiel: 06-19961802
E-mail: harry.renting@me.com

Meer van Harry Renting
We are the first generation to feel the impact of climate change, and the last generation that can do something about it.
- Barack Obama