Steun ons en help Nederland vooruit

Over Edgar:

Tijdens mijn studententijd in Amsterdam in 1995 heb ik mij aangesloten bij de Jonge Democraten. Na mijn studie geschiedenis 2e graads docent richting Cultuur en Publiciteit, heb ik mij eerst in het bedrijfsleven gestort en gewerkt bij o.a. Zilveren Kruis, Rabobank en Interpay.

In 1998 werd mijn eerste zoon Floris geboren en in 2001 mijn tweede zoon Olivier. Ik ben geboren in Utrecht onder de rook van Douwe Egberts. Echter besloten mijn vrouw en ik met het gezin te emigreren naar het noorden van het land. Zo zijn wij terecht gekomen in Steenwijk. Tevens hebben we samen nog een besluit gemaakt, namelijk dat ik als huismanager de boel aan het front draaiende zou houden, zodat mijn vrouw haar carrière verder kon uitbouwen.

Naast deze belangrijke taak heb ik les gegeven op de basisschool en leerlingen kennis laten maken met computers en de wereld die daarop binnenkomt en vooral wat kun je daarmee doen. Ook heb ik mijn diploma Hockeytrainer 2 en 3 gehaald en alle leeftijdsgroepen getraind en gecoacht in Steenwijk en Heerenveen.

Politiek blijft altijd kriebelen. In 2012 heb ik mij aangesloten bij het Regiobestuur D66 Overijssel. Daar was ik verantwoordelijk voor trainingen en heb ik het Regio Congres in Steenwijk georganiseerd. Toen is het 2 jaar even stil geweest en sinds september 2016 ben ik mij weer bezig gaan houden met D66 in Steenwijkerland. Eerst in de steunfractie en eind februari 2017 ben ik ook secretaris geworden. Momenteel heel druk vooruit aan het kijken en de structuren neer te zetten om D66 op de kaart te zetten in Steenwijkerland.

Waarom D66?

Om te beginnen ben ik echt een progressief sociaal liberaal die altijd goed uit de voeten kan met de vijf richtingwijzers om mijzelf een politieke D66 houding te geven. Verder is D66 een partij die zaken altijd inhoudelijk benadert. Maar ook de mentaliteit van het individu en groep als maat neemt om beslissingen te maken. Voor de gemeente Steenwijkerland wil ik graag dat er beweging komt naar groei, verandering en ontwikkeling. Maar ook dat er buiten de kaders gedacht gaat worden.

Mobiel:  06 – 41 71 16 11

Meer van Edgar Vernooy
Steenwijkerland is van jou!
- D66