Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 februari 2021

Verkiezingen 17 maart

Er zijn bijna verkiezingen. Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Alle informatie over stemmen in onze gemeente Steenwijkerland, kunt u vinden op deze site van de gemeente. Er zijn 27 stembureaus verspreid door de gehele gemeente, dus altijd één in de buurt. Daarnaast is het wegens corona mogelijk om vervroegd te stemmen, namelijk al op maandag 15 en dinsdag 26 maart. Hiervoor zijn een aantal stembureaus eerder geopend.

Poster ontvangen?

Samen kunnen we er voor zorgen dat D66 overal zichtbaar is. Er hangen in onze gemeente al diverse posters, maar dat kunnen er altijd meer worden. Wil je een poster ontvangen om voor het raam te plakken? Neem dan contact op en we regelen het voor je. Ze zijn in verschillende formaten beschikbaar.

Ook kun je D66 steunen door online berichten te delen van bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Verkiezingsprogramma D66

Het is tijd voor nieuw leiderschap. Leiderschap dat omkijkt naar mensen en vooruitkijkt naar morgen. Dat iedereen vrij laat, maar niemand laat vallen. Politiek en overheid moeten weer naast in plaats van tegenover mensen gaan staan. Mensen vertrouwen, niet wantrouwen. De rechtsstaat beschermen en versterken. Menselijke waarden centraal stellen.

Dat betekent ook: stoppen met afgeven op elkaar, met alleen maar vertellen wat anderen fout doen. Laten we breken met die oude politiek en vertrouwen op eigen kracht. En daarna de krachten bundelen door samen te werken. Want het land smacht naar perspectief. Nederland is geen machine, die we alleen met dag-tot-dag management draaiende houden. We willen onze vrijheden terug, zoeken houvast en zicht op de toekomst. Wat voor land willen we na deze crisis zijn? Dat vraagt om duidelijke keuzes.

D66 maakt die keuzes. Wij pakken de gevolgen van de coronacrisis aan. De groeiende kansenongelijkheid. De klimaatcrisis. De woningnood. Dit is het moment. Lees op de website van D66 verder hierover of lees het verkiezingsprogramma door.

Verder lezen

Lees hier het volledige verkiezingsprogramma ‘Een nieuw begin’
Lees hier het verkiezingsprogramma in eenvoudige taal